15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://catwalkmagazine.pl 300 1
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt
Gotowanie

Najpopularniejsze polskie cukierki w hurcie – rodzaje i zastosowanie

wyroby cukiernicze
0 Comments
Odkrywanie różnorodności polskich cukierków hurtowych Polska słynie z pysznych i wyjątkowych cukierków, zwłaszcza tych dostępnych w sprzedaży hurtowej. Od tradycyjnych twardych cukierków po nowoczesne żelki, słodycze te są popularnym przysmakiem wśród Polaków. W tym artykule poznamy różne rodzaje polskich cukierków hurtowych, ich zastosowania i opakowania, a także ich historię i korzyści zdrowotne.More Please

Makaron ze szpinakiem i łososiem – prosty przepis na zdrowe jedzenie

zdrowe przepisy
0 Comments
Zastanawiasz się, co zrobić na obiad? Chcesz zachwycić swoich gości lub domowników, ale nie masz pojęcia jak zrobić zdrowe i smaczne posiłki dla rodziny? W takim razie koniecznie zapoznaj się z naszym przepisem na makaron ze szpinakiem i łososiem. To zdrowe danie, które można przygotować bez trudu w domu. Wystarczy przygotować wszystkie składniki, a kolejne…More Please

Jak nie marnować jedzenia – oszczędzaj pieniądze i chroń środowisko

marnowanie jedzenia
0 Comments
Z pewnością nie raz kupiłaś coś w sklepie, ponieważ wyglądało smacznie i wydawało Ci się, że cena jest bardzo atrakcyjna. Sklepowe promocje przyciągają setki osób, ale warto wiedzieć, że większość z kupnych produktów, które nie znalazły się na liście zakupów po prostu się zmarnuje. Obecnie społeczeństwo na całym świecie marnuje masę jedzenia. To przerażające i…More Please

Jak ugotować bób – praktyczny poradnik

gotowanie bobu
0 Comments
Wielkimi krokami zbliża się sezon letni, kiedy dostępnych będzie wiele sezonowych warzyw i owoców. Jednym ze zdrowych przysmaków, który dostępny jest tylko latem jest bób. Warzywo strączkowe, które jest smaczne, a co więcej bardzo zdrowe. W jego składzie znajduje się wiele witamin i minerałów, które wspierają pracę organizmu. Istnieje wiele przepisów, w których można wykorzystać…More Please

Dlaczego warto pościć?

post
0 Comments
Regeneruje i oczyszcza organizm, przynosi ulgę dla układu trawiennego, wzmaga produkcję komórek macierzystych, spala tłuszcz – to tylko niektóre z zalet długotrwałego postu. Mariusz Budrowski, twórca projektu „Odmładzanie na Surowo” przekonuje, że warto pójść krok dalej i nawet na kilka dni zapomnieć o jedzeniu, lub przynajmniej zredukować ilość pożywienia do absolutnego minimum.More Please

Kiełki – dlaczego warto wprowadzić je do codziennego menu

kielki
0 Comments
Co łączy buraka, lucernę, jarmuż, pora i słonecznika? To właśnie z tych warzyw powstają pyszne kiełki. Choć małe i niepozorne, to mają ogromną moc – dostarczają składników odżywczych, opóźniają procesy starzenia, wspomagają trawienie i mogą być doskonałym dodatkiem do dań. Jak wykorzystać je w kuchni, aby potrawy były nie tylko zdrowe, ale także smaczne?More Please

Chałwa na świątecznym stole nie tylko w formie przekąski

przepis na chalwe
0 Comments
Choć Polacy są tradycjonalistami i przygotowują klasyczne wielkanocne dania, to coraz więcej osób szuka niesztampowych słodkich przekąsek, które mogą pojawić się na świątecznym stole. Konsumenci wybierają także oryginalne dodatki, by wzbogacić smak klasycznych potraw i mile zaskoczyć najbliższych. O świątecznych propozycjach dla konsumentów opowiada Svetlana Vnučko, Marketing Director w firmie Unitop Sp. z o. o.More Please